U bent hier:

Wintercircus - Bascule Performance

+1 punt

Festival Theatervoorstelling Circus Klassieke muziek

Geniet van uitdagende acrobatiek in dit 'work in progress' waarin de circusdiscipline 'bascule' grondig wordt vernieuwd.

Bascule begon voor Joren De Cooman als een zoektocht naar nieuwe hoogten, experimenten met materialen en acrobatische creativiteit. Het was ook een weg richting perfectie. Tien jaar en bijna evenveel springpartners later, voelt hij hoe deze perfectie eentonig is geworden. Om hiermee te breken en terug naar een zoektocht en experiment te gaan, doet hij een onderzoek naar nieuwe interpretaties van bascule.

De Cooman maakt deel uit van tal van internationale circusproducties waaronder Cirque Du Soleil en Machine Du Cirque. Met dit eigen onderzoeksproject keert hij terug naar zijn roots in Leuven, op zoek naar nieuwe mogelijkheden van de spectaculaire circusdiscipline bascule.


  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen.

 

Info

Waar 30CC/Predikherenkerk
Predikherenkerk Onze-Lieve-Vrouwstraat
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 19 december 2018
Prijs

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Links
Trefwoorden Wintercircus 2018-2019, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Wintercircus - Bascule Performance op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS