U bent hier:

Willy Organ / Borokov Borokov / Brik Tu-Tok (geannuleerd)

+1 punt

Een triple bill !
Willy Organ onderneemt een zoektocht naar zijn artistieke identiteit door muziek, dichtkunst, dans en video te doen interageren. Zijn liveshows zijn telkens uitbundige feesten waarbij antihelden zich verenigen en zich in het beste geval identificeren met de tragiek rond Willy Organ. De liedjesteksten zijn vaak intriest en donker, gaan over angst en verlies, maar brengen mensen ook hard aan het lachen. Ondertussen klinkt de muziek eufoor en blijkt zij extreem dansbaar. Deze clash van absurde humor en bittere ernst zorgt soms voor veel verwarring, maar mocht nu, door een of andere speling van het lot, menselijk verdriet omzetten in feestgedruis toch geen kunstvorm blijken, dan is daar niets meer aan te doen.
Onlangs bracht hij zijn debuutalbum ‘Jonge Plant’ uit.
Twee minstens even interessante bands zorgen voor de opwarming.
De Antwerpse unurban band Borokov Borokov maakt een stampende mix van verschillende genres, zoals Hi-NRG, punk, global pop, hardcore, lounge music en power ballads. Absurdistische, experimentele en dansbare electronica met Vlaamse zang. Vier man sterk, allemaal een bak electronica voor de neus. Deze show bouwt van trage, stroperige electronica via acid-flashbacks op naar hi-tempo synthpop. Een sympathieke mindfuck. Dansen gegarandeerd.
Brik Tu-Tok is het muzikale huzarenstuk van Maxim Storms en Linde Carrijn, beide acteur en theatermaker. Hun muziek is rauw en catchy tegelijkertijd, met absurd-humoristische teksten vol nonsense op een bedje van huishoud prullaria en diverse tamtam. Live doen ze de wenkbrauwen fronsen met excentrieke kostuums en dada-choreografieën. Of zoals zij het verwoorden: “Too Sushi for my Pony”.
Staand concert!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC De Steiger Menen
Waalvest 1
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 27 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Steiger Menen
Contact info@ccdesteiger.be
056 51 58 91

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS