U bent hier:

WIK in Concert - COLORS

Concert Klassieke muziek

WIK in Concert - COLORS. Voorjaarsconcert van de Koninklijke fanfare Willen is Kunnen vzw uit Tisselt. Solist (trombone): Walter Hoeks - Algemene leiding: Hendrik Stinders - Presentatie: Line Ooms
WIK in Concert is het vaste voorjaarsconcert van onze fanfare in combinatie met buitengewoon talent. De combinatie van deze avond geeft ruimte voor een extra thematiek: kleuren.

Het mysterie van de schoonheid van muziek wordt vaak gelinkt aan gevoelens, beelden en kleuren. De kleuren zijn soms een inspiratiebron voor componisten, zoals de titels van vanavond aantonen. Sommige mensen kunnen ook muziek 'zien', waarbij de mi bijvoorbeeld geel is. Vele theoretici hebben er zich al over gebogen (Isaac Newton was waarschijnlijk de eerste die een kleurencirkel maakte en die onlosmakelijk verbond met de letters van een toonladder), maar uiteindelijk wordt steeds aangehaald dat muziek té subjectief is om daar zoveel theorie aan te koppelen.

Dit concert nodigt u uit om, net zoals gevoelens en beelden, kleuren te ontdekken in de muziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentelijke Feestzaal
A. Van Landeghematraat 101
2830 Willebroek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 mei 2015
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Inkom € 10,- VVK € 8,-
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Koninklijke fanfare Willen is Kunnen - Tisselt