U bent hier:

Wie zoekt die Zwint - Wandel -en Fietszoektocht in de Zwinstreek


In Knokke-Heist kun je terecht voor een combinatie van een wandel- en fietszoektocht die toegankelijk is voor gezinnen met of zonder kinderen. Je bepaalt zelf de afstand en je maakt kans op een mooie prijs! Onderweg kan je even op adem komen om een vraag op te lossen of kennis te maken met plaatselijke drankjes of andere streekproducten op de talrijke terrasjes van de Zwinstreek.
Dit jaar zetten we verschillende natuurgebieden die gelegen zijn in de Zwinregio en langs de kust in de kijker. Voor de stappers start een wandel lus op de parking van het Zwin. Aan de hand van een routekaart doorkruis je heel het natuurreservaat de Zwinduinen en –polders.

De fietsers starten eveneens op de parking van het Zwin. De route voert hen door de Zwinduinen en -polders, via de Hazegraspolder tot in Retranchement. Daar gaat het verder tot bij de Verdronken Zwarte Polder. Van daaruit leidt de fietsroute hen terug via Cadzand, langsheen het Nederlandse Zwin en de Internationale Dijk naar de Parking van het Zwin.

Plaats van vertrek: Parking het Zwin, Graaf Leon Lippensdreef 8, Knokke-Heist
Info: 050 630.198
Gemeentebestuur Knokke-Heist, Zwin Natuurcentrum, Agentschap voor Natuur en Bos.


Deelnameformulieren te bekomen bij toerismekantoren, het Zwin, het Gemeentehuis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parking voor het Zwin
Graaf Leon Lippensdreef 8
8300 Knokke-Heist

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 mei 2012 tot 30 september 2012
Prijs gratis
Links
Trefwoorden Toerisme