U bent hier:

Wie we zijn

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Na het succesvolle 'Wat (niet) weg is', te zien op ons puBLIK festival vorig jaar, gaat Fien Leysen op zoek naar een antwoord op de vraag naar onze identiteit. Wie zijn we? Gesprekken met een ruimtevaarder en haar eigen grootvader die piloot was, vormen een kader voor haar bijzondere zoektocht.
Een piloot. Een ruimtevaarder. Een grootvader. 

In 'Wie We Zijn' probeert Fien Leysen een antwoord te vinden op de vraag die in de titel luidt. Ze gaat op zoek naar wie ze is, in verhouding tot een ander, en tot zichzelf. Hoe veranderlijk is die identiteit, en hoe wankel soms. 'Wie We Zijn' kijkt daarom ook naar waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, en hoopt via een persoonlijke zoektocht antwoord te kunnen geven op universele vragen.

Op scène worden tekst en beeld afgewisseld. Gesprekken met een ruimtevaarder en haar eigen grootvader die piloot was, vormen een kader voor de zoektocht. 

“Pijn, schoonheid, weemoed gaan in deze voorstelling in een multimediale vorm, heel organisch in elkaar over. Ontroerend en herkenbaar. Puur, eerlijk, verzachtend. Dé ontdekking op Theater aan Zee” - Tuur Devens over 'Wat (niet) weg is', theaterkrant.nl


tekst, regie, spel: Fien Leysen 
muziek: Bert Hornikx  
dramaturgie: Els Theunis 
Een voorstelling van Het nieuwstedelijk en Fien Leysen

Info

Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 16,00; 65+: € 15,00; -21/dagstudent: € 10,00; Abo6: € 14,00; Abo10: € 13,00; Abo extra: € 14,00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links