U bent hier:

Wetenschatten in de bib: recycleren kan je leren

+1 punt 3 jaar

Wetenschatten in de bib Wetenschappen: daar draait het om in 2017 in de jeugdafdeling van de bib. Elke maand zetten we een andere tak van de wetenschap in de kijker: van sterrenkunde, biologie en chemie tot aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde en nog veel meer. Het hele jaar door kunnen kinderen via verschillende activiteiten, themastands, proefjes en workshops ontdekken hoe boeiend ...
Wetenschatten in de bib
Wetenschappen: daar draait het om in 2017 in de jeugdafdeling van de bib. Elke maand zetten we een andere tak van de wetenschap in de kijker: van sterrenkunde, biologie en chemie tot aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde en nog veel meer. Het hele jaar door kunnen kinderen via verschillende activiteiten, themastands, proefjes en workshops ontdekken hoe boeiend wetenschap kan zijn. De kinderen van vandaag zijn de onderzoekers van morgen!

Recycleren kan je leren
In februari werken we rond milieu. We dagen jullie uit om tegen eind februari alle opdrachten van onze opdrachtenposter te volbrengen. Iedereen mag meedoen!
Tijdens de openingsuren kan je onze tentoonstelling van zelfgemaakte robots uit recyclagemateriaal bezoeken. We tonen je de verschillende stadia van recyclage van papier en karton, PMD en glas. We leren je de fijne kneepjes van het composteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Haaltert
Achtertstraat 2
9450 Haaltert

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Bibliotheek Haaltert
Contact bibliotheek@haaltert.be
053858660
Links
Trefwoorden UiTPAS Regio Aalst, wetenschap, milieu
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Wetenschatten in de bib: recycleren kan je leren op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS