U bent hier:

Wereldmeditatie voor Moeder Aarde en Vrede

Cursus of workshop Zingeving, filosofie en religie

Elke vierde dinsdag van de maand besteed ik aan het reciteren(in meditatievorm) van een prachtige tekst. De tekst die geschonken werd door de Engel van Vrede aan auteur Sanaya Roman (boekvb. Liefde van de Ziel ). Wil je samen met mij de manifestatie van de prachtige toekomstvisies ,vervat in die tekst, voor Vrede en Moeder Aarde realiseren??? !!! En dit bevordert ook jouw transformatie !!
Een maandelijkse Wereldmeditatiebijeenkomst met prachtige visies voor de heling van
Moeder Aarde, de Mensheid en Wereldvrede.

Elke vierde dinsdag van de maand besteed ik aan het reciteren van een prachtige tekst. De tekst die gebruikt wordt in de wereldmeditatie voor de vrede van lightbody-trainers sanaya roman en duane packer.

Twee zinnen die in het bijzonder verwijzen naar onze omgang met moeder aarde en haar herstel uit ik extra

Dit alles gebeurt in meditatievorm en het is eigenlijk ook een moment van mantra reciteren want ik zie een mantra als een woord, (en ook een tekst) die helende energie draagt. Een woord is ook het uiten van een gedachte, dus het gaat ook om het gebruik van gedachtekracht

En in gedachtekracht daar geloof ik enorm sterk in, en heb er ook wat mee. Er is ook een spirituele stelling die zegt : onze gedachten creëren onze werkelijkheid.

Maar/en ik ben er ook van overtuigd dat de gedachtekracht van een groep nog verder reikt vandaar een oproep :

Wil je samen met mij de manifestatie van de prachtige toekomstvisies vervat in die tekst voor vrede en moeder aarde reciteren ??? !!!

Dan ben je welkom : Elke vierde dinsdag van de maand . Life : van 14 u tot 16 u ongeveer, op afstand-online : om 20 u . (of op een ander moment en je verbindt je dan met de groep van 20 u, of die van 14 u)
De bijdrage is vrij. Een richtprijs is er wel 3 Euro. En je geeft dan vrij wat je wilt 3 Euro, minder,meer of niks naar best vermogen. Er is een richtprijs omwille van een drankje en omwille van kosten die ik heb om dit initiatief bekend te maken.


En nog eens Ik roep echt op hiervoor en dringend omdat ik zeer bezorgd ben om de staat van Moeder Aarde en overtuigd ben dat positieve gedachten/affirmaties van velen de spiraal van het huidige denken en de visies erbij horend kunnen counteren.

Bovendien is zulk een bijeenkomst ook krachtig helend, en bewustzijnsverruimend voor al wie eraan deelneemt. Je heelt terzelfdertijd jezelf. Het is helend omwille van zinnen,mantras die gaan over persoonlijke groei en ook in de globale tekst aanwezig zijn.

Nog iets uitgebreidere uitleg, ook de ganse tekst : zie www.brighinda-healingsounds.be , open aanbod

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar huyze brigidrhiannon
Rapaertstraat 39
8310 Assebroek (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 24 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Prijs
vrije bijdrage, de 6 euro is echt een richtprijs
€ 6,0
Organisatie Josiane Burrick
Contact brigidrhiannon@pandora.be
050/371017