U bent hier:

Welwezenzoektocht

3 jaar

Het welbevinden in Haspengouw is wonderbaarlijk gestegen. Soms hoort men hier en daar een geluid dat lijkt op een schaterlach en soms worden er kleine voetjes gevonden op de openbare weg. In diezelfde tijd hebben vreemde kleine, fruitige wezens hun intrek genomen in de Bottelarij in Ulbeek.

Alhoewel ze onzichtbaar zijn voor mensen die niet in hen geloven, tonen ze zich aan weldenkende bezoekers van de Bottelarij. Ze helpen ons stiekem om onze dagdagelijkse taken te verlichten en het werk optimaal af te leveren.
Via een verhaal word je ingeleid in de belevingsroute, je zit meteen in het wereldje van de Welwezens, zodra je de luikjes opent. De kinderen leren spelenderwijs heel wat nieuwe weetjes over fruit en het platteland. De Welwezens zijn ontstaan uit een creatie van Herwig Pans en Wim Sneyers in samenwerking met de gemeente Wellen, provincie Limburg en de Bottelarij. Na de leuke zoektocht, is er de mogelijkheid om gezellig neer te ploffen in het restaurant van de Bottelarij voor Wonderbaarlijke Welwezenhapjes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Bottelarij
Ulbeekstraat 21
3832 Ulbeek (Wellen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 11:00 tot 18:00
  • Donderdag - zondag van 11:00 tot 21:00
Leeftijd 3+
Organisatie De Bottelarij
Trefwoorden "toerisme", #toerismelimburg, Ulbeek, activiteit voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Welwezenzoektocht op UiTmetVlieg.be