U bent hier:

Welcome to the 80's en more...

Concert Pop en rock

Gravenhof en cultuurclub Novonov liggen op een boogscheut van elkaar. Op vlak van aanbod en publiek vullen ze elkaar perfect aan. Daarnaast delen ze dezelfde visie over hoe we een gedragen en laagdrempelig cultuuraanbod voor Hoboken kunnen organiseren en hoe we lokaal talent kunnen ontdekken.
Samowar is het solo electronicaproject van Leen Diependaele. Met enkel stem en subtiele beats worden de songs via een loopstation laagje per laagje opgebouwd. Het resultaat is op zijn minst een authentiek geluid, soms kwetsbaar en lichtjes experimenteel.


Dit bleef niet onopgemerkt: Samowar schopte het tot in de finale van Humo’s Rock Rally 2014, was laureaat Theater Aan Zee 2013, tweede FrappantPop 2011, ... Samowar zorgde zo ook voor de subtiele vocal effects op het nummer Golden (Are You Still?) op de laatste plaat van Arsenal.


Live was Samowar reeds te bewonderen als high-profile support voor SOHN in de AB en My Brightest Diamond in de Botanique en als main support voor School Is Cool. Samowar speelde ook al op een aantal festivals zoals Boomtown, Absolutely Free Festival en Incubate (NL).

Info

Waar Novonov
Antwerpsesteenweg 61
2660 Hoboken
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 18 oktober 2019
Prijs gratis
Organisatie Gravenhof Hoboken
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden twee taaliconen