U bent hier:

Wekelijkse markt tijdelijk op Heldenplein

Wegens de strenge voorzorgsmaatregelen (éénrichtingsverkeer voor voetgangers, social distancing, ...) en na een grondige analyse van de diverse scenario’s werd beslist om de wekelijkse dinsdagmarkt tijdelijk naar het Heldenplein te verhuizen. Op dinsdag 26 mei zal de markt daar voor het eerst doorgaan. Er worden maximaal 235 personen toegelaten op de markt, er zullen afzonderlijke in- en uitgangen zijn en een eenrichtingsverkeersplan werd opgesteld.
De markt moet voorlopig beschouwd worden als een plaats om noodzakelijke producten aan te kopen en niet als ontmoetingsplaats. De bezoekers wordt gevraagd niet meer tijd te nemen dan noodzakelijk om hun boodschappen te doen en om wanneer mogelijk individueel te winkelen. Een uitzondering wordt gemaakt voor een volwassene met minderjarigen die onder hetzelfde dak wonen of iemand die een persoon vergezelt die begeleiding nodig heeft.
De bezoekers wordt ook aangeraden zoveel mogelijk met de fiets te komen en een mondmasker te dragen. Indien men met de wagen komt, kan men deze parkeren op de parking Beemden, parking Gildenstraat, de parkeervakken in het dorp, de parkeerstroken in de Polderstraat, de parkeervakken in de Berkenlaan (rechtover oud kerkhof), …
De uren van de wekelijkse markt blijven ongewijzigd (van 8 tot 12 uur).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parking
Heldenplein Londerzeel
1840 Londerzeel

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 26 mei 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeentebestuur Londerzeel - dienst Lokale Economie
Contact economie@londerzeel.be