U bent hier:

Wekelijkse lessen yoga en meditatie (17 weken) vanuit 2 authentieke tradities

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Hier komt u terecht bij een erkende yogaleraar.
Yogaleraars erkend door de yogafederatie staan borg voor kwaliteit van de lessen. Ik geef volledige yoga en dit vanuit 2 grote tradities:
- Âsana volgens de viniyoga traditie van Shrî Krishnâmachârya
- Relaxatie en Meditatie volgens de 5000 jaar oude traditie van de Himâlaya’s, zoals onderwezen door Swâmî Râma.

De lessen die ik aanreik zijn er voor iedereen.
Jong of oud, soepel of stroef, met of zonder specifieke klachten of beperkingen; voor wie op zoek is naar een sterk, stabiel en soepel lichaam en dezelfde kwaliteiten nastreeft in de geest. Ik leer je verantwoord, stabiel en aangenaam te oefenen: in functie van jouw lichaam en haar grenzen.

Regelmatige beoefening van yoga brengt:
Een gezonder en sterker lichaam. Je komt tot kennis over dat lichaam en leert het van onnodige spanningen te bevrijden. Yoga werkt zuiverend en versterkend voor spieren, organen en gewrichten en verlicht pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, spijsverterings- en chronische spanningsproblemen. Je leert ook progressief ademtechnieken aan (prânâyâma) en diepe relaxatie waardoor je zowel lichaam als geest tot rust leert te brengen.
Een rustige, blije geest die meer vanuit stabiliteit, helderheid, gelijkmoedigheid en efficiëntie zal gaan handelen. Je leert prestatie, onrust of oordeel loslaten en het denken te transformeren richting helderheid, concentratie en geleidelijk ook richting meditatie en stilte.
Een hervonden verbinding met datgene wat je in wezen bent. De stilte die je ontdekt op de achtergrond in jezelf leer je verdiepen zodat je ook meer vanuit deze rust en onverstoorbaarheid zal leven en zal handelen.

Er zijn 2 beginnersgroepen:
maandag 20u15 tot 21u45 en woensdag 18u20 tot 19u50

Een volgende beginnersreeks van 17 weken les en 9 lesschema's begint op
PROEFLES 09/09 van 20u15 tot 21u45 (nog 3 plekken)
PROEFLES 11/09 van 18u20 tot 19u50 (nog 3 plekken)
SCHRIJF TIJDIG IN - REEKSEN SNEL VOLZET
JE KIEST DE PROEFLES IN FUNCTIE VAN JE VASTE LESDAGVOORKEUR

Als de proefles bevallen is, kan je na de les meteen finaal inschrijven en betalen. Je brengt het bedrag cash mee naar je proefles. Je betaalt 145€ voor het eerste semester of 17 weken les (telkens anderhalf uur les) tot eind januari en hebt dan de gehele basis beginnersreeks doorlopen met alle basistechnieken van âsana, relaxatie, prânâyama en meditatie
In februari start het 2e semester van opnieuw 17 weken les tot eind juni, dit kost ook 145€. Je herneemt ofwel de beginners voor een tweede maal wanneer je je nog niet zeker genoeg voelt om naar de gevorderden te gaan of je gaat over naar de gevorderden. Je kan per semester inschrijven of als je ineens inschrijft voor een heel schooljaar is het 242€.

Meer uitgebreide info zie de website
http://per-neser.org/yoga.html

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Per-Neser, Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
Gestelstraat 52, 2250 O.l.v. Olen
2250 Olen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag van 20:15 tot 21:45
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 145,00 €
€ 145,0
Organisatie Seva Yoga Kempen
Trefwoorden yoga, relaxatie, meditatie, mindfulness, ontspanning, Ademhaling, pranayama