U bent hier:

Wekelijkse lessen Dru Yoga

Cursus of workshop Volksdans en werelddans

Dru Yoga komt voort uit hatha yoga en bestaat uit de klassieke yogahoudingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), handgebaren (mudra’s), positieve affirmaties, krachtige visualisaties en krachtige, vloeiende en dynamische sequenties. Door de zachtheid van deze yogavorm kan iedereen Dru Yoga beoefenen ongeacht fitheidsniveau of leeftijd.
Dru Yoga leidt ons door beweging naar de stilte. Het woord Dru komt van het sanskriet dhruva, wat stil en onveranderlijk betekent. Historisch gezien is dhruva de naam van de Poolster, die statisch blijft terwijl alle andere sterren eromheen lijken te bewegen. Dru Yoga leidt je bewustzijn naar een plaats binnen in jezelf die we dhruvakash noemen, wat stil en ruim betekent. Dit is de plek waar je innerlijke vrede en kracht vindt, onafhankelijk van wat er aan het gebeuren is in je leven.

VOORDELEN DRU YOGA
• Het verlichten van stress
• Onze eigen balans vinden binnen de druk van ons moderne bestaan
• Meer fysieke energie en vitaliteit
• Minder rug- en gewrichtsproblemen
• Het helpt om op een positieve manier in het leven te staan.

DOCENTE
Kelly Duisters is de zaakvoerder van Focus Forward. Een bedrijf dat ondernemers, leidinggevenden en sporters begeleidt om optimaler te presteren en meer positiefs te creëren. Ze volgde erkende opleidingen in meditatie, yoga en concentratie- en ademhalingstechnieken.
Daarnaast is Kelly docente Wiskunde in het middelbaar onderwijs. Ze heeft yoga in haar leven geïntegreerd om beter te kunnen presteren. Om sneller vooruit te kunnen gaan. Om met meer focus en concentratie te kunnen werken.

Haar missie? In onze maatschappij ervaren heel veel mensen een grote druk om altijd te moeten presteren en meer te creëren. Het is haar doel om die mensen beter in hun kracht te laten staan zodat de veeleisende maatschappij de stresserende macht op hen verliest.
Ze gelooft dat mensen hun werkelijke potentieel beter kunnen benutten door eerst rustig en gefocust stil te staan in plaats van almaar sneller te gaan.

SCHRIJF SNEL IN
Deelnameprijs voor de tien sessies is 150 euro. Plus een elfde sessie gratis bij wijze van inhaalles. Tijdens de schoolvakanties rusten we uit.
Inschrijven via kelly.duisters@focusforward.be door overschrijving op BE16 0689 0773 0774 (BIC GKCC BE BB).
De inschrijving is geldig na betaling. Losse lessen zijn niet mogelijk en lessen kunnen niet ingehaald worden.

Benodigdheden: matje, dekentje

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Danshuis Volmolen
Volmolenstraat 11
3680 Opoeteren (Maaseik)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 september 2019 tot 19 november 2019
Prijs
Basistarief: 150,00 €
€ 150,0
Reservaties
Organisatie Focus Forward
Trefwoorden beter bewegen