U bent hier:

Wekelijkse Groepsvideochat transgenders West-Vlaanderen

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Alle West-Vlaamse verenigingen samen bieden tijdens de lockdown een groepsvideochat aan via de Jitsi Meet app. Dit gaat door elke vrijdagavond om 20u00 en wordt door Geertrui en Sam begeleid.
We starten met een rondje
Hoe zit iedereen er bij ? Wat was er fijn aan vorige keer en wat kan er beter anders ? Daarna kan er een losse babbel ontstaan. Misschien is er iets dat je wilt vragen, vertellen, meegeven aan een ander, .…?
Je kan binnenkomen door gewoon onder dit bericht op de link te klikken. Om 21u30 is ons groepsgesprek formeel gedaan. Je hoeft echter op dat moment niet weg te gaan en mag blijven praten met wie er nog aanwezig is.
Praten hoeft echter niet. Gewoon even bij ons zijn is ook al fijn, even kijken en luisteren naar elkaar. Als er iets aan jou wordt gevraagd en je hebt geen zin om te antwoorden, mag je jouw beurt doorgeven en zeggen dat je past. Er is ook een mogelijkheid om tijdens ons groepsvideochat berichten te versturen.
Enkele belangrijke weetjes zijn:
Wanneer je niet aan de beurt bent, zet je jouw microfoon best even af. Anders komen er teveel omgevingsgeluiden binnen en wordt het moeilijk om te verstaan wat er gezegd wordt.
Je mag komen en gaan wanneer je zelf wilt. Hierbij zou het fijn zijn, net zoals je bij mensen aankomt en vertrekt er even hallo of saluutjes wordt gezegd.
En we verbinden er ons aan, dat wat er in de groep gezegd wordt, ook in de groep blijft !!! Op deze manier kan deze groepsvideochat een veilig ontmoeting- en rustpunt zijn voor iedereen.
Sam en Geertrui begeleiden de meeting en letten er mee op, dat we onze tijd wat verdelen onder elkaar.
Deelnemen kan via deze link:
https://meet.jit.si/GenderaXept-GenderSalon

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sluisvliet
Vingerlingstraat 15/17
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 april 2020 tot 5 juni 2020
Leeftijd 14+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gendersalon
Trefwoorden transgender, gender, cavaria, regenbooghuis, LGBTQI, LGBTQIA, lockdown meeting