U bent hier:

Wees blij dat het regent - Cinéma Malfait & Circus Ronaldo

Theatervoorstelling Circus Meerdere filmgenres

Bezoek ‘Wees blij dat het regent’, de nieuwe film van Gust Van den Berghe in de nostalgische cinemabarak ‘Cinéma Malfait’ bij jou in de buurt. César Malfait, de louche circusdirecteur uit de film, wacht je op. Realiteit en fictie zullen zich vermengen.

Na de internationaal gelauwerde ‘En waar de sterre bleef stille staan’, ‘Blue Bird’ en ‘Lucifer’, kijkt de filmwereld vol spanning uit naar de nieuwe film van Gust Van den Berghe.

‘Wees blij dat het regent’ is een poëtisch verhaal over Lucien (Danny Ronaldo) die terecht komt in de circusfamilie Malfait en verliefd wordt op de dochter van circusdirecteur César Malfait (Karel Cremers) …

‘Wees blij dat het regent' zal te zien zijn in een mobiele, nostalgische cinemabarak. Gust Van den Berghe wil namelijk zijn film niet enkel geprojecteerd zien in de plaatselijke bioscopen, waar hij riskeert na twee weken uit roulatie te worden genomen. ‘Wees blij dat het regent' zal dus te zien zijn in een eigen mobiele cinemabarak, ‘Cinema Malfait’, die vanaf het najaar 2019 van stad naar dorp gaat reizen.

Er is meer dan enkel een film die geprojecteerd zal worden. Cinéma Malfait zal immers gerund worden door César Malfait (Karel Cremers), de louche circusdirecteur uit de film. Dat louche personage wacht het publiek op en zal hen op meerdere verkeerde benen zetten, nog voor de film begint … Realiteit en fictie vermengen zich.

Info

Links
Waar KLJ Wiekevorst
Dalstraat 22
2222 Wiekevorst
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
Contact info@zwaneberg.be
015 25 07 70
Trefwoorden circus, circus ronaldo, barak