U bent hier:

WEERBAARHEIDSTRAINING voor kinderen van 1ste tot 6de leerjaar

6 jaar

Cursus of workshop Samenleving

Vanaf oktober gaan wij van start met een nieuwe BOOMing-reeks op zondagvoormiddag.... dit om kinderen de kans te bieden verder te ontwikkelen tot weerbare jongens en meisjes!
Al spelend en bewegend wordt er gewerkt aan:
- het zelfvertrouwen
- de weerbaarheid
- sociale vaardigheden
- zelfvertrouwen

We vertrekken niet vanuit de problemen en klachten van het kind maar proberen de KRACHTEN te ontdekken en te versterken.

De jongste groep (1ste tem 3e leerjaar): 9u-10u30
De oudste groep (4de tem 6de leerjaar): 11u-12u30

Graag tot dan!

Speelse BOOMing-groetjes

Sarah & Nele

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Groepspraktijk De Mens
Haegensgoed 13
9270 Laarne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Zondag van 9:00 tot 12:30
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact sarah.bernaert@groepspraktijkdemens.be
Trefwoorden mentale weerbaarheid, optimaliseren van fysieke en mentale weerbaarheid, weerbaarheid, kinderen, ouders, opvoeding, training, boost in zelfvertrouwen, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, assertiviteit - opkomen voor jezelf - sociale vaar, sociale vaardigheden, Activiteit voor lagere school, groepstraining lagere schoolkinderen, actief bewegen, sherborne, rots en water, pow training
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over WEERBAARHEIDSTRAINING voor kinderen van 1ste tot 6de leerjaar op UiTmetVlieg.be