U bent hier:

Weerbaarheidstraining 6-12 jaar

6 jaar

Cursus of workshop Opvoeding

"Als kinderen leren hoe ze met elkaar en zichzelf kunnen omgaan, zonder zichzelf of de andere te kwetsen, leren ze alles wat ze nodig hebben in het leven!"
De training is erop gericht een positieve manier om te gaan met de anderen en met zichzelf! Waarom is omgaan met zichzelf ook zo centraal in deze training? Dit is vooral voor kinderen die TE graag vriendjes willen zijn met andere, over zichzelf heen laten lopen, kinderen die zo lief zijn voor anderen dat ze zichzelf voorbij lopen.
Omgaan met anderen is dan gericht op kinderen die snel verbaal of agressief reageren, snel boos zijn, emoties niet onder controle hebben.
Als kinderen zich in sociaal contact niet heel goed voelen, zullen ze al snel een laag zelfbeeld creëren. Dit kan op termijn uitlopen in gedrag en emotie-moeilijkheden. Hoe jonger kinderen leren omgaan met zichzelf en anderen, hoe betere bouwstenen ze hebben voor het latere leven! Sociaal contact heb je altijd nodig!

Zaterdag 11 januari van 11u tot 12u: ouderbijeenkomst, in deze bijeenkomst krijgen de ouders alle handvaten die ze nodig hebben om hun kind gedurende de training te ondersteunen. Dit is belangrijk want je kind heeft jou nodig om deze bouwstenen in het leven te leggen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Groepspraktijk Coranima
Merkenstraat 2
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 januari 2020 tot 16 februari 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 155,00 €
€ 155,0
Organisatie Groepspraktijk voor integratieve gezondheid Coranima
Links
Trefwoorden weerbaarheid, kinderen, Assertiviteit, zelfvertrouwen, Psychosociale weerbaarheid, tongeren, coranima, sociale vaardigheidscursus, sociale vaardigheden
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Weerbaarheidstraining 6-12 jaar op UiTmetVlieg.be