U bent hier:

Weekendje Normandië

Beurs Samenleving

Normandië komt voor de vierde keer naar GENT, naar de prachtige zalen van Zebrastraat, Zebrastraat 32, tijdens het weekend van 9 & 10 maart 2013, waarbij alles – zoals gewoonlijk – geheel gratis toegankelijk zal zijn, en iedereen naar hartelust kan komen proeven van het vele lekkers waar Normandië bekend voor staat. En ook dit keer verloten we om het uur een gratis weekendje naar Normandië voor twee personen onder de aanwezigen!
Vier jaar geleden waren wij hier ook (in de Handelsbeurs), en voor de derde keer was toen duidelijk dat onze wederzijdse liefde groot is en... groeit. We noteerden immers bijna 10.000 bezoekers, een record dat we dit jaar hopelijk breken, zij het niet zonder uw hulp in de communicatie hierover!

Opnieuw zullen ruim dertig infostands van Toeristische Diensten en attracties aanwezig zijn (van Bayeux tot Rouen en van Honfleur tot Deauville , plus de landingsstranden, abdijen en monumenten, parken en tuinen,...). Ook de “producteurs” van cider, calvados, camembert,... zijn present, evenals onze oesterboer, want in Gent weet men iets van proeven af. En dat zal smaken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zebrastraat
Zebrastraat 32
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 maart 2013 tot 10 maart 2013
Organisatie Activating Tourism
Contact activating.tourism@skynet.be