U bent hier:

Week van de smaak 2017: van superfoods gesproken - lezing van Dorien Knockaert

Cursus of workshop Voeding

Dorien Knockaert schrijft voor De Standaard over voeding en is de auteur van diverse kookboeken. Haar nieuwste boek, ‘Thuiskomen. De magie van doordeweeks koken’, is net uit. Ze houdt een pleidooi voor goedkope, eeuwenoude, alomtegenwoordige grondstoffen waarvan we niet meer weten hoe gezond en lekker ze kunnen zijn. De nederige boon, het brave graantje en de gevreesde microbe zijn de echte superfoods van gisteren, vandaag en morgen.

Femma Kortenberg zorgt voor lekkere hapjes na afloop van de lezing.
Deelname 5 euro (sociaal tarief mogelijk), inschrijven via uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Kortenberg
Dr. V. De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 21 november 2017
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Kortenberg
Trefwoorden Kortenberg, SchermKortenberg, #WeekvandeSmaak, "Week van de Smaak"