U bent hier:

Week van de Fair Trade en 30-jarig Jubileum!

Beurs Samenleving

U bent van harte welkom tijdens de 'week van de Fair Trade' van 7 tot en met 17 oktober 2020.
Er zijn talrijke aanbiedingen en promo’s! En bovendien, geven we tijdens die week ook dubbele punten op de klantenkaart!
Kom en ontdek ons gamma aan voeding, handnijverheid en onderhoudsproducten uit Zuid en Noord!
Oxfam-Wereldwinkel Poperinge draait al 30 jaar dank zij een ploeg 'enthousiaste vrijwilligers', die hun talenten aanwenden in tal van taken: klanten bedienen, etalage maken, administratie, communicatie, educatie, of klusjes opknappen.
Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds meer dan welkom. Wie hierover meer informatie wenst kan altijd eens langskomen in de Oxfam-Wereldwinkel in de Ieperstraat, 65
Wij zijn open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 15:00 tot 18:00 en
op zaterdag van 10:00 tot 12:00 en van 15:00 tot 18:oo.
Of men kan een mail sturen naar poperinge@oww.be

Oxfam-Wereldwinkel Poperinge komt al 30 jaar op voor de rechten van de zwakkeren in de voedingsketen, door te ijveren voor Eerlijke Handel en voor structurele veranderingen die leiden tot een rechtvaardiger, duurzamer en transparanter handelssysteem.
Wij drijven handel vanuit een evenwaardig partnerschap in een evenwichtige en langdurige relatie met de producenten. Zo kunnen wij naast het garanderen van een leefbaar inkomen, milieu- klimaat- en kindvriendelijke productketens ondersteunen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Oxfam Wereldwinkel
Ieperstraat 65
8970 Poperinge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 oktober 2020 tot 17 oktober 2020
Musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Ook thuis blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Oxfam Wereldwinkel Poperinge VZW