U bent hier:

Webinar Wegwijs in psychotherapie

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Psychotherapie is voor veel mensen taboe en er bestaan helaas veel misvattingen over. In deze webinar kom je te weten wat psychotherapie is, en wat het ook niet is. Wat is nu het verschil tussen een psycholoog, psychotherapeut of psychiater? Hoe zoek je een hulpverlener die kwaliteit biedt en bij je past? Wat kan je verwachten van een kennismakingsgesprek, en hoe lang duurt een traject? Waarom zou therapie je kunnen helpen, en welke vormen bestaan er allemaal? Na deze webinar heb je een bredere kijk op de wereld van de psychotherapie, en beschik je over de kennis die nodig is om de juiste hulp te vinden voor jezelf of iemand in je omgeving.
Spreker: Daan Van den Bossche, psycholoog en psychotherapeut.

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar in je kot
thuis
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 8 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Christelijke Mutualiteit
Contact gezondheidsbevordering.oostvlaanderen@cm.be
Trefwoorden online