U bent hier:

Webinar Reeks Pensioen in zicht

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema’s komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via www.cm.be/agenda . #samenenvoorelkaar
Komt je pensioen stilaan in zicht? Dan is deze webinar-reeks geknipt voor jou!

Tijdens 6 webinars kom je meer te weten over verschillende aspecten van met pensioen gaan. Ieder onderdeel belicht een ander aspect van deze levensfase.

19 oktober: Pensioenwetgeving

26 oktober: Vroegtijdige zorgplanning

9 november: Sandwichgeneratie

16 november: Gezonde voeding voor 50+

23 november: Wat kan CM voor jou betekenen

30 november: De impact van je pensioen op je vrije tijd

De lesgevers zijn ervaren en deskundig. De webinars starten telkens om 19u30. Er wordt ook tijd gemaakt om algemene vragen te stellen. Op individuele/persoonlijke situaties wordt niet ingegaan.

Via deze link schrijf je in voor de volledige reeks van 6 avonden. Volg je liever één onderdeel, dan kan je daar apart voor inschrijven vanaf 9 oktober.

Hoe werkt het? Schrijf je online in.  Een dag voor de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar in je kot
thuis
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 oktober 2020 tot 30 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Christelijke Mutualiteit
Contact gezondheidsbevordering.amt@cm.be
Trefwoorden online