U bent hier:

Webinar Pas zwanger

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Ben je pas zwanger en vraag je jou af hoe je het beste kan voorbereiden op de komst van dit kleine wonder? Dan is deze webinar iets voor jou!
De webinar bestaat uit twee delen: 

1. Zwanger zijn, hoe werkt dat? Er komt heel wat op je af! Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om samen met je partner begeleid te worden tijdens de zwangerschap en erna. Een vroedvrouw van De Bakermat beantwoordt je vragen. 

2. Hoe vind je de weg in de administratieve rompslomp die bij je zwangerschap en geboorte komt kijken? Waarvoor kun je bij CM terecht? Welke voordelen en diensten zijn er voor jonge gezinnen? Een CM-consulent wijst je de weg. 

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag voor de start van de webinar krijg je van ons een mail met de deelnamelink. Op het startuur klik je de link aan. Veel plezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar in je kot
thuis
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 3 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Christelijke Mutualiteit
Contact gezondheidsbevordering.leuven@cm.be
Trefwoorden online