U bent hier:

Webinar Gezond plantaardig eten met kinderen

Lezing of congres Opvoeding

De nieuwe voedingsdriehoek legt de nadruk op meer plantaardige voeding. Een plantaardige levensstijl is niet enkel goed voor je ecologische voetafdruk en voor de dieren, maar ook voor jouw gezondheid én die van jouw kinderen.
Kinderen kunnen ook gezond en volwaardig plantaardig eten. Diëtiste Evelyne Mertens, gespecialiseerd in een vegetarisch en veganistisch voedingspatroon en actief als vrijwilliger bij EVA vzw, overloopt de aandachtspunten van plantaardige voeding voor kinderen. Ze beantwoordt ook al jouw vragen tijdens deze infosessie.

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar in je kot
thuis
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Reservaties
Organisatie Christelijke Mutualiteit
Contact gezondheidsbevordering.oostvlaanderen@cm.be
Trefwoorden online