U bent hier:

Webinar coronavaccinatie

OKRA vindt het belangrijk om senioren correct te informeren over de coronavaccinaties. Iedereen heeft wel vragen over de vaccinaties. Voorkom ik hiermee de ziekte? Zijn de vaccinaties doeltreffend? Heb je twijfels over de betrouwbaarheid van de vaccinaties? In dit online vragenuurtje willen we een antwoord geven op je vragen en komaf maken met je twijfels. Bezorg ons je vragen en twijfels over de vaccinaties tegen Covid-19 op het inschrijvingsformulier zodat professor Vandamme deze kan beantwoorden.
Professor Vandamme is virologe en epidemiologe en werkt als hoogleraar aan de KU Leuven. Samen met Marc Van Ranst werkt zij in het Laboratorium Klinische en Epidemiologische Virologie. Zij is lid van de academische staf van het vermaarde Rega-instituut.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar online
nvt
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 26 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 55+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie OKRA
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier