U bent hier:

Webinar Babymassage

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema?s komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via  www.cm.be/agenda  . #samenenvoorelkaar
Babymassage (vanaf 6 weken tot 6 maanden) 

Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's behoefte aan liefdevol geknuffel en gekoester. Babymassage bevordert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een drukke baby te kalmeren. 

Babymassage is eenvoudig aan te leren. Je hebt weinig extra materiaal of speciale kennis nodig om je baby te masseren en leert het snel aan.

Met wat tips kan je zelf aan de slag. Neem deel en ervaar hoe je op een speelse en creatieve manier je baby kan verwennen. 

Onder begeleiding van een deskundige
Inenting: Heeft jouw baby de dag van de babymassage of de dag voor  de babymassage een inenting gekregen. Dan raden wij een deelname af.
I.s.m Wiegwijs.

www.wiegwijs.be
Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink en meer info. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar in je kot
thuis
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 1 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Christelijke Mutualiteit
Contact gezondheidsbevordering.brugge@cm.be
Trefwoorden online