U bent hier:

Watersportmix&Watergames 12 t/m 16 augustus 2019 (ook op 15 aug.)

10 jaar

I.s.m. Pelican school.
We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een must! Elke deelnemer is ook verplicht een zwemvest te dragen! Voor jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar, met een maximum van 7 deelnemers. Voor deelname aan deze activiteit moet men voldoende kunnen zwemmen (200m). Door in te schrijven geeft men aan hiervan op de hoogte te zijn en deze vaardigheid te bezitten. (Het is niet nodig om hiervan een zwembrevet binnen te brengen/ getuigenis van de ouders volstaat).
“Ontdek welke watersport er bij jou past en beleef pure FUN op het water”
Ben jij een echte waterrat en wil je graag spelenderwijs kennismaken met verschillende watersporten? Dan is dit helemaal jouw ding! Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.!

Watersportmix
Je krijgt korte initiaties in verschillende watersporten van een gekwalificeerde monitor.
? Windsurfen
? Zeilen (enkel in De Nekker)
? SUP
? Wakeboarden (op surfboard)
? SUP polo

Watergames
Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht:
? Het grote Pelican ganzenbord spel
Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!
? Balance games
Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?
? Water cluedo
Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? En waar en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking. Veel succes!
? Supatlon
Een parcour waarbij je moet lopen, zwemmen en suppen. Breek alle records en wordt de nieuwe Pelican King!
? SUP estafettes
In kleine teams moet je verschillende estafette opdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!
? SUP polo
Exclusief bij Pelican! Deze nieuwe sport is een mix van suppen en waterpolo. Probeer met je team de bal in de goal van de tegenstander te krijgen door gebruik te maken van een speciale peddel waarmee je de bal uit het water kunt scheppen.
? Pelican Slammer contest
Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. Prepare for the batlle!
? Watergolf
Probeer in zo weinig mogelijk worpen de frisbee in een doel te krijgen dat zich midden op het water bevindt met behulp van een surfboard!
? Hindernissen puzzel challenge
Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen moet je telkens een hindernissen parcours volgen op het water. Zo moet je o.a. over een super lange waterloopbrug geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?
? Water glide
Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Fun verzekerd!
Mega SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.
Master of Balance contest
Elk team hangt op een groot surfboard achter de motorboot terwijl je verschillende uitdagende opdrachten moet uitvoeren zonder in het water te vallen. Wie in het water valt, krijgt telkens een strafpunt. Wie op het einde van de wedstrijd het minste strafpunten haalt met zijn of haar team mag zich voor even de Master of Balance noemen!
? …

Schrijf je in voor dit kamp en ontdek welke watersport er bij jou past!

Info

Waar sportpark de nekker
Nekkerspoel-Borcht
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - vrijdag van 9:00 tot 16:00
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 160,00 €
€ 160,0
Reservaties
  • Bel naar http://www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper
Organisatie sportdienst Mechelen
Trefwoorden wijk__nekkerspoel
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Watersportmix&Watergames 12 t/m 16 augustus 2019 (ook op 15 aug.) op UiTmetVlieg.be