U bent hier:

watersportdag VVW Kelchteren

In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 mei zet de watersportclub VVWKelchteren in Houthalen-Helchteren zijn deuren open voor geïnteresseerden. Hier kan je de hele namiddag deelnemen aan verschillende initiaties van de watersporten die de club je te bieden heeft. Onze duikafdeling voorziet snorkel initiaties. Zit je liever op het water geen probleem! Je kan mee met een groep om te suppen (stand up paddling). Wil je de wind leren gebruiken op het water kan je ook voor windsurfen kiezen. Zit je graag met een groep of familie op het water kan je ook zeilen met de ‘familieboot’. Wil je toch nog net iets anders, dan kan je bij de modelbouwzeilers leren varen met een zeilboot bestuurd op afstand.
De club heeft surfpakken ter beschikking voor het snorkelen, surfen en suppen. Daarnaast zijn er ook reddingsvesten voorzien. Teenslippers of sandalen zijn voor je te verplaatsen tussenin gemakkelijk aan de voeten. De cafetaria en het terras zijn ook geopend!
Zaterdag sluiten we de avond af met een gezellig pastabuffet van 18.00 – 21.00 uur. Vijf soorten pasta + 1 consumptie voor 20 euro, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 16 euro. Inschrijven voor pasta via willydierckx@skynet.be Op de dag zelf inschrijven enkel mogelijk voor 15.00 uur bij de infostand cash te betalen.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot een spelletje petanque of viking Kubb.
Aanmelden bij de infostand in de loods.
Snorkel, sup: 13u30, 14u30, 15u30 en 16u30. (suggestie)
Surfen en zeilen: 13.00u, 14.00u, 15.00u en 16.00u. (suggestie)
Modelbouwzeilen: doorlopend op de steiger.
Wil je alvast een plaatsje reserveren? Dat kan! Mail je naam, wat je wil doen en welk uur naar jeugdvvwkelchteren@gmail.com.
Heb je de kriebels helemaal te pakken en wil je inschrijven voor één van de leuke zomerkampen of gewoon dadelijk lid worden, dan kan dit ook ter plaatse gebeuren.
Wij zien je graag terug op en naast het water bij de plas!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Recreatiepark De Plas - Domein Kelchterhoef
Binnenvaartstraat z/n
3530 Houthalen-Helchteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €; pasta buffet + 1 consumptie volwassen: 20,00 €; pasta buffet + 1 consumptie - 12 jarige: 16,00 €
gratis
Organisatie Watersportclub VVW Kelchteren
Contact jeugdvvwkelchteren@gmail.com, willydierckx@skynet.be
Trefwoorden sport, workshop, buiten, zeilen, surfen, sup, viking kubb, watersport, initiatie, initiatie zeilen, initiatie windsurfen, initiatie SUP, initiatie suppen, Houthalen-Helchteren, kinderen, jongeren, volwasenen, opendeurdag, vereniging, sporten, buitensport