U bent hier:

Wannes Cappelle & Nicolas Callot - Schubertliederen in het West-Vlaams bij u thuis

Concert Klassieke muziek

Om artiesten en publiek met elkaar te blijven verbinden, brengen we de concertzaal tot bij u thuis, wekelijkse afspraak op donderdag om 20 uur. Voor deze gelegenheid verblijden Nicolas Callot en Wannes Cappelle u bij wijze van preview, reeds met enkele Schubertliederen. Neem plaats in uw zetel en geniet! U kan dit concert volgen via www.desingel.be/blog
West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, frontman en stuwende kracht van Het Zesde Metaal. Hij verstaat de kunst om in eenvoudige woorden de complexe werkelijkheid te bezingen. Cappelle komt vaak over de vloer bij pianist Nicolas Callot, o.a. laureaat van de Internationale Johannes Brahms Wedstrijd in Oostenrijk. Hij gaf al recitals in deSingel en deelt zijn liefde voor componist Franz Schubert met zijn West-Vlaamse vriend. Hij vroeg die om enkele Schubertliederen te vertalen in de plastische en poëtische taal die hem zo eigen is. Op Festival Kortrijk werd hun idee werkelijkheid en in het najaar 2020 volgt een tournee door Vlaanderen! Beluister in onze Blauwe Zaal hoe Cappelle en Callot het werk van Schubert naar hun hand zetten. Of hoe Duitse poëzie plots heel toegankelijk wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 3 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie deSingel
Trefwoorden afstandsonderwijs, live streaming 2020, online, streamin2020