U bent hier:

Wandelzoektocht 'Op stap met Reinaert de Vos'

VAN ZATERDAG 10 JUNI TOT EN MET ZONDAG 20 AUGUSTUS 2017
REYNAERTWANDELZOEKTOCHT DESTELBERGEN
Ter gelegenheid van dit Reynaertjaar 2017 , waarin onze gemeente Destelbergen het voorzitterschap waarneemt, worden verschillende mooie initiatieven genomen door Destelbergense verenigingen, met ondersteuning van onze gemeente.
Davidsfonds neemt het op zich om, via een selectief en prachtig parcours , een mooie wandelzoektocht aan te bieden, die zich langs verscheidene ‘Reynaert’plaatsen begeeft. Langs rustige en pittoreske wegen kan men (opnieuw) de pracht van onze gemeente Destelbergen ontdekken.
Het parcours loopt over een afstand van ongeveer 12 kilometer. Deze wandelroute kan in één keer of in meerdere keren afgelegd worden. Méér zelfs, mensen die het liever per fiets afleggen kunnen dit perfect op deze manier.
Je kan de wandelroute dus afleggen tussen 10 juni en 20 augustus 2017, op een dag die jou best past.
Tijdens de wandeling worden aangename en eenvoudige vragen gesteld, foto’s worden aan een locatie verbonden. Daarom is het ook een zoektocht, zoveel mogelijk in het teken van Reintje de vos…
Aan deze wandelzoektocht zijn een pak mooie prijzen verbonden. Wie dus meedoet, kan alvast rekenen op een mooie beloning! Het prijzenpakket wordt samengesteld (en meegedeeld) bij het begin van de wandelzoektocht.
Een prachtige brochure met ruime info, een precieze wegbeschrijving, en een antwoordblad uiteraard kan aangeschaft worden aan de prijs van € 5,00.
De prijsuitreiking wordt voorzien op woensdag 30 augustus 2017, ter gelegenheid van de dag ‘Leven in ’t park’, in de vooravond. Alle prijswinnaars krijgen daarvoor nog een uitnodiging !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Destelbergen
Dendermondesteenweg 420
9070 Destelbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 mei 2017 tot 20 augustus 2017
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Contact 09/3283759
Links
Trefwoorden Reynaertjaar