U bent hier:

Wandelspeurtocht: 'Op zoek naar de pot van Marcus'

De kleine Marcus, zoon van pottenbakker Lucius, rekent op de hulp van kinderen tussen 9 en 14 jaar en hun familie om de code te vinden die naar de geheime pot leidt. De schattenjacht gebeurt aan de hand van een brochure met vragen en opdrachten die betrekking hebben op de panelen die langs het Educatief wandelpad archeologie (4,5 km) staan opgesteld. Uiteraard wordt goed speurwerk beloond…
De allerkleinsten (jonger dan 9 jaar) kunnen samen met Marcus deelnemen aan een kleurwedstrijd. Elke maand maakt iemand kans om een mooie prijs te winnen… Speciaal voor het educatief wandelpad ontwikkelde Agilas ook verschillende schoolpakketten, waarbij een wandeling door Romeins Asse centraal staat.

Praktisch: gratis wandelflyers met de wandelroute, deelnamebrochures voor de schattenjacht en kleurprenten kunnen afgehaald worden aan de infobalies van CC Asse en de bibliotheek (Huinegem 2-4) of kunnen gedownload worden via www.agilas.be. Voor meer informatie over de educatieve schoolpakketten en de noodzakelijke reservatie ervan kan contact opgenomen worden Kristine Magerman van Agilas vzw (0474/29.95.67 of kristine.magerman@agilas.be).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Oud Gasthuis
Gemeenteplein 26
1730 Asse

Hoe geraak ik hier?

Prijs gratis
Organisatie Agilas
Contact info@agilas.be
Links