U bent hier:

WANDELING 'VERDRONKEN LAND VAN SAEFTINGHE'

Begeleide uitstap of rondleiding Milieu en natuur

Enig Verschilt organiseert een pittige en avontuurlijke excursie naar het ‘Verdronken land van Saeftinghe’. Het is een voor West-Europa ongekende, uitgestrekte brakwater-wildernis: een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe is een onvergetelijke ervaring! In dit 36 km² grote oerlandschap ziet, ruikt en ervaart u het ritme van het getij, de invloed van de zee en de Schelde. De rijke historie – er stond zelfs een kasteel!- heeft haar sporen nagelaten.
De exacte datum en uur van aanvang worden de komende maand gecommuniceerd.

Breng zeker reservekledij mee alsook een paar regenlaarzen / botten. Tijdens de excursie is het mogelijk dat je door modderpoelen / drijfzand moet gaan.

Bezoek hier de website van het natuurreservaat!

Deelnemers betalen €8 voor deze activiteit. Leden of deelnemers met een CAVARIA-pas betalen maar €5 !! Zeker de moeite om je pas aan te vragen indien je hem nog niet hebt. Deze pas kan je bestellen via onze website voor 5 euro en is geldig tot het einde van het kalenderjaar. Met deze pas krijg je kortingen op activiteiten, fuiven en events van verschillende holebi / LGBT verenigingen in Vlaanderen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bezoekerscentrum Saeftinghe
Emmaweg 4
4568PW Hulst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Cavariapas: 5,00 €
€ 8,0
Organisatie Enig Verschil
Trefwoorden cavariapas, weljongniethetero, wjnh, cavaria