U bent hier:

Wachten op Do Groot

Concert Humor comedy

Wat als Stromae Mozart zou hebben geïnspireerd en James Last invloed had op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken als Wagner eerder geleefd zou hebben? De Frivole Framboos onthult op virtuoze wijze de geheimen rond de noot waarmee alles begon: do groot.
Deze voorstelling is uitverkocht. Klik hier voor de WACHTLIJST.

In ‘Wachten op do groot’ onthullen Peter Hens en Bart Van Caenegem ons op virtuoze wijze de geheimen rond de big bang van de muziek, over de noot waarmee het allemaal begon: do groot. Werken van bekende componisten worden ontleed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes ontbloot en het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek.

De Frivole Framboos zet de tijd op zijn kop en zoekt het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren als vroeger de toekomst zou zijn: zou Mozart zich laten inspireren door Stromae, zou James Last invloed hebben op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven klinken als Wagner eerder had geleefd? Vragen waarmee de wereld al lang worstelt. De mensheid heeft een eeuwigheid moeten wachten, maar de antwoorden zijn dat wachten meer dan waard.

Info

Waar GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 22,00; vvk: € 20,00; nachtvlucht abo: € 18,00; Nachtvluchtabonnement 2018-2019: € 18,00; Nachtvluchtabonnement: € 18,00; student (-26 j): € 16,00
€ 22,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de kam
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon, vivavlaanderen