U bent hier:

Vrouwelijke Seksualiteit

Lezing of congres Persoon en relaties

Maandelijks organiseren we bij Loveware de Leerrijke workshop van en met Vanessa Desmet over vrouwelijke seksualiteit - vorige edities waren steeds volzet dus wees er snel bij <3
Wil je graag iets bijleren over de anatomie van de vrouwelijke geslachtsdelen, haar wondermooie erectie en welke communicatie, aanwezigheid en aanraking deze helpen ontspannen en bloemen? Als vrouw en als lichaamsgerichte seksuologe deelt Vanessa graag haar kennis met je.

Naast de 'les' over anatomie, opwinding en orgasmepatronen, is er ook ruimte om als groep in gesprek te gaan op basis van specifieke vragen die spelen bij ieder van ons. Dit is een informatieve, maar ook gezellige namiddag waar we op een speelse manier gaan bijleren. Je gaat met heel wat praktische kennis weer naar huis ;)

----------------------

PRAKTISCHE INFO

----------------------

Tijdens deze namiddag kunnen expliciete beelden aan bod komen. We verwelkomen mannen en vrouwen (18+) met een open & respectvolle houding.

Welkom 13:45u / Start 14:00u / Einde 17:00u

Investering: 55 euro

Maximum 12 plaatsen

Je plaats is bevestigd bij betaling.

Opgelet, tickets worden nooit terugbetaald, ook niet bij ziekte of overmacht. U kan uw ticket wel verder verkopen mits u ons op de hoogte brengt.

----------------------

VANESSA DE SMET

----------------------

Vanessa is opgeleid als psychoseksueel somatische therapeute, somatic sex educator en STREAM (scar tissue & holistic pelvic health) begeleider. Ze werkt rond thema's als levenskracht, seksualiteit en intimiteit. Op dit moment specialiseert ze zich in educatie van littekenweefsel verzorging, postpartum en de holistische zorg van het bekkengebied. Ze is in opleiding als Arvigo (mayan abdominal massage) therapeute.

Naast haar workshops en online trajecten, ontvangt ze mannen en vrouwen voor 1:1 sessies in de groepspraktijk in Antwerpen en de prive praktijk in de regio van Gent. Je kan bij haar terecht voor zowel therapeutische, educatieve als fysieke ondersteuning. Om samen op onderzoek te gaan binnen je relationele-, intimiteit- en seksualiteitsbeleving of te kijken naar je bekkengebied, pijn, en/of littekens.

www.vanessadesmet.com

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67.

Locatie en parkeren

Alle Workshops gaan door op de eerste verdieping van Loveware shop in centrum Mechelen. Parkeren vlakbij in de straat of in de ondergrondse parking Bruul.

Korting op uw aankopen

Tijdens de workshops blijft de winkel open en krijgt u als deelnemer 10% kassakorting op uw aankopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Loveware Shop
Graaf van Egmontstraat 20
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 februari 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 55,00 €
€ 55,0
Reservaties
Organisatie Loveware
Trefwoorden vrouwelijke seksualiteit, sekseducatie