U bent hier:

Vrolijke verhalen over dode stadsvogels

6 jaar

Voor kinderen vanaf 8 jaar.
De poort staat open en een vreemde vogel komt naar binnen gevlogen: Tanya Hrvatin, professioneel vogelbegraafster in bijberoep. Ze heeft een koffer vol verhalen over vogels. Vogels die rond haar fladderen en dood naast haar neer vallen. Want daartoe hebben ze nogal eens de neiging.
Tanya heeft anekdotes over haar eerste Erithacus Rubicola, haar gepiep in winkels, de sereniteit van een begraafplaats en Patrick van de drogevoeding. Zet uw gsm uit, want we willen de magnetische straling zo laag mogelijk houden. En houd uw kanaries en parkieten zo ver weg als mogelijk.
La Cité Moderne is een nieuw theatercollectief van actrice en theaterregisseur Janne Desmet en de kunstenaars Bruno Herzeele en Elke Thuy. Janne was bij Het Huis van Bourgondië te zien in Ramskapelle en De mogelijkheid van een afscheid. Bruno en Elke werkten al eerder samen op veel vlakken. Ze maken theaterdecors, bouwen exposities voor andere kunstenaars en verzorgen artistieke workshops voor jongeren.
Het Huis van Bourgondië is een productiehuis voor theater en performance in Maastricht. De voorstellingen zijn zeer divers en hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt door talentvolle, beginnende theaterregisseurs die buiten de gebaande paden durven te treden.
Met:  Janne DesmetTekst en uitwerking:  Janne Desmet, Elke Thuy en Bruno Herzeele Productie La Cité Moderne, Het Huis van Bourgondië, C-Mine Cultuurcentrum, Cultura NovaMet dank aan Cultuurcentrum Berchem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar polyvalente theaterzaal - cc de kruisboog
Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 3 oktober 2012
Leeftijd 6+
Prijs
kind: € 3.00
€ 5,0
Organisatie ccdekruisboog
Contact dekruisboog@tienen.be
016 81 28 20
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Vrolijke verhalen over dode stadsvogels op UiTmetVlieg.be