U bent hier:

Vroege Vogels: Annelien Van Wauwe -

Concert Klassieke muziek

In Vroege Vogels ontvangt radiocoryfee Luc Janssen telkens een artiest en/of gezelschap. Samen met het aperitief achteraf zorgen ze voor een kloeke start van je zondag.  Met in deze editie als gast Annelien Van Wauwe.

https://www.youtube.com/watch?v=5HF9Z3D7M1A

De Belgische klarinettiste Annelien Van Wauwe, voormalig BBC New Generation Artist en winnares van de gerenommeerde Borletti Buitoni Trust Award 2018, is bekend om haar expressieve, intensieve, lyrische en integere uitvoeringen. Ze wordt beschouwd als één van de meest boeiende en originele klarinettisten van haar generatie.

Haar passie voor muziek en de klarinet in het bijzonder heeft een aantal grote componisten geïnspireerd om voor haar te schrijven. Zo droeg Manfred Trojahn in 2017 zijn ‘Sonata V’ aan Annelien op.

Prijs

Nachwuchskünstlerin Annelien Van Wauwe won op 19 oktober 2020 de Duitse muziekprijs 'Opus Klassik' voor haar album 'Belle Epoque'. Beluister het concert of lees meer via Klara.

Programma

'Belle époque' met werken van J. Brahms, D. Debussy, G. Piérné en C.M. Widor

Credits

Annelien Van Wauwe (klarinet)
Evgenia Rubinova (piano)

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar C-mine
C-mine 10
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 28 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; - 26 jaar: 11,00 €; C-mine pas met unieke code: 13,00 €; Lid OKRA: 11,00 €; Lid Davidsfonds: 11,00 €; Medewerker: 0,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie C-mine
Trefwoorden 3600MAG, 3600VISIT