U bent hier:

Vrijdagnamiddag Fietstocht wintereditie

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

VERNIEUWD! Aangepaste formule :
- om de 2 weken op vrijdagnamiddag fietsen van september tot half april;
- telkens om 13.00 uur;
- telkens start op een andere locatie;
- één lus (ongeveer 25 à 30 km.);
- een normaal tempo;
- u wordt op sleeptouw genomen door ervaren fietsers Jef, Jean of André.
Iedereen welkom (ook niet-Witlooftrappers).
Mits in acht houding van de maatregelen door de Corona-pandemie
WhatsApp Fietsgroep
Bij deze de herhaling van de oproep dat iedereen die geïnteresseerd is, om ook mee te fietsen met de Witlooftrappers, zich zou aanmelden om deel uit te maken van de WhatsAppgroep "Fietsgroep". Aangezien het weer (en andere eventuele uitzonderlijke omstandigheden) meer dan voor de wandelaars een spelbreker kan zijn, houden wij steeds last minute de fietsers op de hoogte van eventuele verschuivingen en/of annulaties via een oproep in een WhatsApp omgeving. Wie wil toegevoegd worden aan de WhatsApp "Fietsgroep" meldt zich via mail of sms aan Jef (jozef.rahier@telenet.be 0478283025).

Wie wil deelnemen laat daarom een bericht achter in de WhatsApp “Fietsgroep” of stuurt een bericht aan de hoofdverantwoordelijke, Jef Rahier via 0478.28.30.25.
Bovendien moet iedereen boven de leeftijd van 12 jaar altijd een mondmasker bij zich hebben. Je moet het verplicht dragen wanneer de fysieke afstand van 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd. Gelet op het advies van de Wereld Gezondheidsorganisatie dat intensief sporten met mond en neusbedekking een gezondheidsrisico inhoudt, geldt deze verplichting niet tijdens het intensief sporten. Dit op voorwaarde dat de sport beoefend wordt op plaatsen en momenten waarop het risico op overdracht van het virus nagenoeg nihil is door de kortstondigheid van het eerder occasioneel kruisen of passeren van een personen.
Onder leiding van Jef

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kerk van Zemst
Kerkstraat 1,
1980 Zemst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie De Witloofstappers Kampenhout
Contact 0475/47 43 81