U bent hier:

VOXX vakantiestage S19 | Brugge | Het Theater- en Muzieklaboratorium | kinderen 8+

8 jaar

Zin om te fantaseren, improviseren, zingen, acteren en om op het einde van een week vol gekke dingen de pannen van het dak te performen tijdens een toonmoment voor een echt publiek? Of heb je het meer voor het werk achter de schermen zoals filmpjes en muziek maken, verhalen bedenken, kostuums ontwerpen of een stukje theater regisseren? Het kan!
De VOXX VAKANTIESTAGES beogen een inspirerend verhaal waarin de allerkleinsten op ongedwongen wijze meegesleept worden. De kinderen worden als het ware ondergedompeld in een kunstbad, op zoek naar hun interesses, tijdens een week vol amusement en plezier.
Het Theater- en Muzieklab is een VOXX VAKANTIESTAGE voor kinderen van 8 tot 12 jaar en loopt van maandag 8 juli 2019 tot en met vrijdag 12 juli 2019 of van maandag 8 juli 2019 tot en met vrijdag 12 juli 2019, telkens van 9u30 tot 16u30. De stage werkt naar een toonmoment toe dat doorgaat op vrijdag 5 juli om 16u30. Er is geen voorkennis vereist. Het materiaal is voorhanden en is inbegrepen in het tarief voor inschrijving. Lunchpakketten kunnen ter plaatse opgegeten worden en water wordt voorzien.
De docenten zijn ervaren en gediplomeerde regisseurs, acteurs, theatermakers, stemcoaches en muzikanten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar VOXX ACADEMIE
Sint-Andriesdreef 22
8200 Sint-Michiels (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 juli 2019 tot 12 juli 2019
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 210,00 €
€ 210,0
Organisatie VOXX ACADEMIE
Contact info@voxxacademie.be
Links
Trefwoorden kinderen, theater, vakantiekamp, kunstkamp, zangkamp, zang, theaterkamp, muziek, Muziekkamp, kamp, Brugge, muziektheaterkamp, vakantiestage, zomerkamp, workshop, vakantiekampen, creatief
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over VOXX vakantiestage S19 | Brugge | Het Theater- en Muzieklaboratorium | kinderen 8+ op UiTmetVlieg.be