U bent hier:

Vormingsdag: Deep Democracy en Insights: it takes two to tango?

Cursus of workshop Samenleving

Op deze dag gaan we op zoek naar de synergie tussen Deep Democracy en Insights. Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat vertrekt vanuit een rotsvast geloof in organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling. In combinatie met een persoonlijk profiel geeft het mensen meer inzicht in zichzelf en anderen. Zelfinzicht is de sleutel tot een wereld waarin mensen het beste van zichzelf geven, onderlinge verschillen waarderen en benutten en beter samenwerken. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt.
Het doel van Deep Democracy is rolfluïditeit: ik groei, mijn organisatie groeit en de wereld groeit. Via besluitvorming en conflicthantering waarbij we zeggen wat gezegd moet worden. En waarbij we ons bewust worden van alle stemmen in het collectief en in onszelf.

Wij zien alvast veel parallellen en we laten jou zien hoe je bepaalde tools kan combineren in de praktijk.

Lesgevers: Christophe De Cleene van CaPeGro en Fanny Matheusen

Als trainer / coach staat voor Christophe De Cleene het met passie begeleiden van anderen op hun eigen groeipad tot persoonlijke ontwikkeling, centraal. Rode draad hierbij is Insights, een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren, dat hij gebruikt om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Praktisch
- Prijs: 275 euro incl maaltijd. Abonnementsformule: 250 euro.
- Duozitje: 475 euro per 2.

Info

Waar Vrijbroekpark
Ridder Dessainlaan 65
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 275,00 €
€ 275,0
Reservaties
Organisatie HUMMUS, House of Deep Democracy
Contact info@deep-democracy.be
Links
Trefwoorden wijk__mechelen-zuid