U bent hier:

Voorstelling Te Gek!? - Bijzondere ontwikkelingen

Een muziektheaterreeks met Rick de Leeuw en Sven Unik-ID langsheen de sector welzijn en geestelijke gezondheid van Vlaanderen
Sven kreeg in zijn jonge leven af te rekenen met twee psychoses. Met vallen en opstaan heeft hij zijn waanzin leren beheersen door die vorm te geven in kunstinstallaties en performances. Rick sleet zijn jeugd in de grauwe werkelijkheid van een katholiek jongensinternaat. De nauwelijks te stillen honger naar onafhankelijkheid die hij daar heeft opgedaan, weerklinkt in veel van zijn werk.

In Bijzondere Ontwikkelingen gaan ze samen op zoek naar het verband tussen 'gekte' en creativiteit en naar het inspirerende verschil tussen 'normaal' en iets minder normaal. Bijzondere Ontwikkelingen is een ode aan de kwetsbaarheid, en tegelijk een vrolijke viering van de weerbaarheid van de menselijke geest.

Deze voorstelling kadert in de campagne Te Gek!?, een initiatief van psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael in Diest, dat psychische problemen bespreekbaar wil maken en taboes wil doorbreken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Congrescentrum UPC KU Leuven
Leuvensesteenweg 517
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Te Gek!?
Contact +32 16 27 25 99
Trefwoorden samenveerkrachtig, samenveerkrachtigleuven, meeractiviteiten