U bent hier:

Voorstelling: Het leven zoals het is 'Op pensioen' - Levensweetjes - online webinar

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Je gaat op pensioen, het leven ligt voor je. Een nieuwe fase breekt aan. Tijd voor een nieuw evenwicht. Misschien zit je boordevol plannen voor nieuwe hobby’s, reizen, verbouwingen…, misschien laat je het liever allemaal tot bij jou komen? Er komt meer tijd vrij voor jou en je partner, hoe gaan jullie daar mee om in jullie relatie? Ouderdomskwaaltjes durven al eens de kop op te steken, of als een donderslag bij heldere hemel komt plots de diagnose van een ziekte, waardoor je minder kan doen dan je zou willen. Je zorgt met veel voldoening voor iedereen rondom jou, je (klein-)kinderen, je partner, je ouders, en zorg je ook voor jezelf?
Veel mensen maken gelijkaardige situaties mee in deze nieuwe levensfase, maar hoe ze ermee omgaan kan een groot verschil betekenen.
Aan de hand van boeiende anekdotes uit het leven gegrepen vertelt Luc van de Ven met een humoristische kwinkslag wat veel mensen in deze levensfase ervaren. Zeer herkenbare verhalen die je een mooie blik gunnen op het leven zoals het is … op pensioen.

Een aanrader!
​​
​W​at: Keuze uit matinee of online voorstelling. Tijdens en na de sessie is er een mogelijkheid tot interactie en vragen.

Voor​​ wie: Voor iedereen die op pensioen gaat, of al een tijdje op pensioen is of wil weten hoe het is om op pensioen te zijn.

Spre​ker:
Luc Van de Ven is klinisch ouderenpsycholoog met ruime ervaring. Hij publiceerde in verschillende tijdschriften, is spreker op diverse congressen en studiedagen en geeft les in opleidingen voor professionele hulpverleners. De ouderenpsycholoog is auteur van enkele boeken over de uitdagingen bij het ouder worden.

Waar en wanneer:
​Woensdag 2 december 2020 om 14u00 – online infosessie. Bij jou thuis vanop je pc, tablet of smartphone – je ontvangt van ons het webadres waar je digitaal de voorstelling kan bijwonen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bond Moyson Center
Tramstraat 69
9052 Zwijnaarde (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 2 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 45+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Fit&Well2DAY Bond Moyson Oost-Vlaanderen
Contact 09 333 57 22