U bent hier:

Voorleesdag in de bibliotheek

10 - 12 uur: doorlopend Boekstart en leeslekker:
Boekstart 0 - 4 jaar: Boekstart wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.

Leeslekker 4 - 8 jaar: Voorlezen is meer dan hardop lezen. Voorlezen is samen een nieuwe wereld vol wonderen binnenstappen. Samen lezen is telkens genieten van de prachtige ontdekkingen. Kom langs en luister mee! Ook grootouders, ouders en grote broer of grote zus zijn welkom.

12 - 14 uur: 4 - 8 jaar en ouders: Voorleespistolet en lezing Isabelle Gielen:

Heb je honger gekregen? Jij en je kind kunnen genieten van een pistolet vlak voor de lezing.

Isabelle Gielen, auteur van het samenleesboek ‘Sep en Saar. De trein doet raar.’ is te gast. Kom luisteren, lees samen de touwtjespost en ontdek wie er stiekem met de trein van Sep en Saar speelt. Isabelle leest voor uit haar boeken en laat de kinderen ontdekken wat ze al zelf kunnen lezen. Ze vertelt over schrijven, lievelingsboeken, verhalen verzinnen en hoe een boek gemaakt wordt.

Reservatie verplicht (Via www.gravenhof.org, voorleesdag in de bib en vervolgens 'voorleespistolet', rechts bovenaan). Slechts 40 kinderen kunnen deelnemen, ouders hoeven NIET in te schrijven voor de lezing en de pistolet MAAR Op = Op.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Hoboken
Kapelstraat 64
2660 Hoboken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact bib.hoboken@antwerpen.be
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Voorleesdag in de bibliotheek op UiTmetVlieg.be