U bent hier:

Voordracht over'Omgaan met verdriet' Geen activiteiten tot en met 31 december 2020 wegens Coronavirus

Iedereen maakt het op een zeker moment mee in zijn leven; de trieste dag wanneer iemand die je heel nauw aan het hart ligt, komt te overlijden.
De dood van een dierbare kan hartverscheurende pijn en intens verdriet met zich mee brengen. Maar omgaan met rouw en verlies, hoe doe je dat?
Tijdens de voordracht krijg je meer inzicht over het rouwproces, op de im-pact die het verlies op je dagelijkse leven (lichaam, emoties, sociaal leven...) heeft, hoe je in tijden van verlies zorg kunt dragen voor jezelf en anderen en krijg je enkele handvaten aangereikt om op een interactieve manier met rouw en verlies te kunnen omgaan.
Er is ruimte voor de eventuele inbreng van eigen casussen.
Deze activiteit gaat door in de Vergaderzaal Sporthal Eleven, Boezingestraat 51A, 8920 Langemark-Poelkapelle. Deelname 5€ - koffie/thee/water en versnapering inbegrepen.
Inschrijven vooraf is wenselijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vergaderzaal Sporthal Eleven
Boezingestraat 51A
8920 Langemark-Poelkapelle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.