U bent hier:

Voordracht ‘Beestenboel’ door Dirk Draulans

Een vat vol kennis, rad van tong en vooral gepassioneerd door de natuur: zo kennen wij bioloog, journalist en BV Dirk Draulans. Elke week beschrijft hij in zijn rubriek 'Beestenboel' in Knack een dier uit onze regio. 
 
Vanavond stelt hij op humoristische wijze beesten aan ons voor, variërend van de onzichtbare mijten die in je wenkbrauwen leven tot de eenzame Groenlandse walvis die voor onze kust terechtkwam. 
 
Verder toont hij ons soorten waarvan het mannetje als een speldenkop in het lichaam van het vrouwtje leeft of waarvan de jongen, als ze bijna groot zijn, hun moeder opeten. En als je wil weten welk het lelijkste dier of de slimste vogel op het aarde is, dan moet je ‘Beestenboel’ zien. 
 
Afspraak om 20 u. in de Arnolduszaal in Oudenburg. Ingang via de poort van de abdijhoeve. Kaarten kosten € 10 in voorverkoop en zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van NPGO&HD en in bezoekerscentrum ‘De Grote Zaagbek’. (Oude Brugseweg 239 in Oudenburg. Open op woensdag van 14 tot 16 u. en op zondag van 10 tot 12 u.) De avond zelf betaal je € 12. De opbrengst van deze avond gaat naar onze natuurgebieden. 

Info

Waar Arnolduszaal
Marktstraat 1
8460 Oudenburg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Organisatie Natuurpunt Gistel-Oudenburg en Hoge Dijken vzw
Contact koenraad.blontrock@gmail.com
0495/240.899
Links
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving