U bent hier:

Voltreffer XL Gentse Feesten

Voltreffer is terug en deze keer pakken we het groots aan! Tijdens de Gentse feesten kan je ons vinden in de spiegeltent in het Baudelopark voor een avond gevuld met het beste van de Belgische scène en dat helemaal GRATIS.
Line Up

Ila
Ila is de nom de plume van de 22-jarige singer-songwriter Ilayda Cicek.
In 2017 behaalde ILA zilver op Limbomania en in 2018 werd ze geselecteerd voor zowel De Nieuwe Lichting als Humo’s Rock Rally. Haar debuut EP, een collectie van vier live opgenomen nummers, kwam uit in februari 2018.
Verwacht je aan een eigenzinnige artieste die soms breekbaar, vaak intens en altijd eerlijk is.

Whorses
Noise uit Kortrijk. Een niet al te uitgebreide omschrijving maar wel al omvattend. Geprezen door zo goed als alle relevante magazines uit België weet dit 4 tal je zonder enige moeite mee te sleuren in hun waanzin.

Sunflower
Het Brugse vijftal Sunflower weeft etherische sounds samen met rauwe vocals, en zweeft zo tussen dromerigheid en een ongedwongen intensiteit. De band laat in zijn kaarten kijken en heeft geen nood aan spreekwoordelijke maskers. Met enkel de single ‘Heroin’ en door hun energieke liveshows, groeide de post-punk band al snel uitnaar een van de meest beloftevolle acts in België. Hun langverwachte debuut-EP ‘The Spiders We Caught’ kwam uit op 8 februari 2019 op sentimental.

Slow Crush
Een overtuigende en ruwe shoegaze band die speelt met de kunst van tegengestelde sounds. Zwaar als een sombere droom doch rustgevend en levendig.

De kwetsbare, zachte en zwevende stem van de uit Manchester helende Isa Holliday onder lagen van grungy shoegaze doordrenkt met noisepop, zoekt schuilplaats van deze fucked up wereld.
Na een ongelooflijk succes van hun debuutalbum en een tour door Amerika komen ze naar Gent voor een exclusieve show op de Gentse Feesten.

Crowd Of Chairs
CoC is een Belgische noise rock/post punk band die bestaat uit Mitch (gitaar), Benjamin (bass) en Manu (drum) waarbij alle 3 de leden de zang voorzien.

Opgericht in 2015 werd de band al snel opgepikt door verschillende Belgische clubs en groeide snel door tot een van de meest spannende Belgische alternatieve rockbands.

Voor fans van Liars, Metz en Part Chimp.

Newmoon
Noem het shoegaze, dreampop, glijdende en hartbrekende alt-rock, noem het wat je wilt.

Met hun debuut plaat Space, creëerde de nieuwe Belgische band Newmoon een caleidoscopische wervelwind van geluid, een abstracte wereld van texturen, post punk emotiewisselingen en een auditieve "tsunami slagend op de verre zilvere kusten van de verbeelding".

Inkom = Gratis!
Start: 20:00

Info

Waar Baudelopark
Baudelopark
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 juli 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links
Trefwoorden Gentse Feesten