U bent hier:

VOLTA - NACHT VAN DE TOEKOMST

En tegendraads als we zijn vieren we dat niet met een extra grote mega editie. Nee, na 10 jaar in de vertrouwde Gentse Vooruit verhuizen we dit jaar naar de Beursschouwburg in Brussel. We missen Vooruit nu al, maar we kijken ook uit naar alle mogelijkheden die de fantastische Beursschouwburg ons te bieden heeft.
Na negen jaar is VOLTA uitgegroeid tot een vaste waarde in het muzieklandschap. Stonden al op het podium in de legendarische Concertzaal: Intergalactic Lovers, Selah Sue, Daan, The Van Jets, Absynthe Minded, Gabriel Rios, SX, Raketkanon, Warhaus, Het Zesde Metaal ... Niet zelden muzikaal toptalent op het randje van de grote doorbraak...

Ook dit jaar krijgt jong talent een podium... In de Zilveren Zaal kan je - niet toevallig op International Jazz Day - terecht voor een jazzy line up: Sons of Kemet, De Beren Gieren en SCHNTZL bestijgen daar het podium. In de Gouden Zaal ontvangen we met veel plezier Yassin Mrabtifi met From Molenbeek with Love, zijn eerste solo performance als danser en choreograaf.

FAALVERHAAL neemt het Beurscafé over, en ook de gangen tussen alle zalen zullen bruisen van activiteit. En in de voetgangerszone vind je het podium van de talentenwedstrijd 100% talent.

Meer info en tickets: www.voltaxl.be

Info

Waar Beursschouwburg
Auguste Ortsstraat 20 28
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 30 april 2018
Organisatie Beursschouwburg
Contact info@beursschouwburg.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS