U bent hier:

VOGELDUIF ANNELIES VAN HULLEBUSCH

Een bijzonder (h)oorzine over duiven, familie(geschiedenis) en het lot.
Annelies Van Hullebusch is een graag geziene gast in De Spil. Aan de hand van zelfgemaakte boekjes, maquettes die ontstaan op de scène, foto’s, kaarten en interviews laat ze een wereld letterlijk tot leven komen.

‘VOGELDUIF’ is haar eerste (h)oorzine: een boekje dat je alleen kan beleven door de combinatie van beeld en geluid.

Toen Annelies in Borgerhout kwam wonen, keek ze vanuit haar tuin uit op een duivenkot bij de buren. Dat voelde vertrouwd, want haar grootvader was een duivenmelker. Het duivenkot van de buren bleek toe te behoren aan iemand die al eens Chinezen over de vloer kreeg en pittige deals sloot. Op haar zoektocht naar wie die persoon is, ontmoet ze de “duivenvrouw”. Die opent elke dag haar voordeur en strooit haar gang vol mais. Wat dan gebeurt, is wel heel bijzonder.

Verwen jezelf met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij en zoek een rustig plekje. Sla het boekje open, klik de audio in je oren en laat je leiden door een stem die je meeneemt in het verhaal. Om warm en knus te genieten.

verkrijgbaar vanaf 22 februari / zolang de voorraad strekt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 februari 2021 tot 31 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,50 €
€ 12,5
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Contact 051265700