U bent hier:

Voet Aan Wal: jobfestival

Ben jij op zoek naar een job in de haven? Dan is Voet Aan Wal de place to be om kennis te maken met zowel de sector als tientallen bedrijven in de haven!
Samen met Port Of Antwerp, Talentenstroom, Talentenfabriek en Alfaport Voka bouwen we op donderdag 12 september een heus jobfestival waar meer dan 40 bedrijven hun meest uitdagende vacatures zullen presenteren. Inkom is gratis!

Vanaf 13u zijn alle werkzoekenden welkom om de jobbeurs met meer dan 40 bedrijven te bezoeken en deel te nemen aan workshops in onze Grow Zone.

Daarnaast kan je de Lego-havensimulatie proberen, meedoen aan een fietstocht door de haven, een haventochtje op een elektrische sloep ondernemen of deelnemen aan leuke randactiviteiten. Een hongertje? Schuif mee aan tafel bij SCHAFT! of bij één van onze foodtrucks.

Naarmate de dag vordert, komt het festivalaspect steeds nadrukkelijker piepen. Op ons afterwork event kan je netwerken met collega-werkzoekenden, HR-medewerkers of andere professionals. Je kan dansen op de deunen van onze dj La Nuyt of zelfs de wondere wereld van de stille disco ontdekken. Alles is dus voorhanden om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met werken in de haven.

Zet 12 september in je agenda en vind de job van je leven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Havenhuis
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen 3 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 12 september 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Part of Antwerp - Zanzibar
Links