U bent hier:

Vluchtelingen uit chaos

Tentoonstelling Fotografie

Tentoonstelling over de ballingen van Syrië
François Dvorak, de Belgische fotograaf, bezocht vluchtelingenkampen aan de grenzen van Syrië en legde beelden vast die het lot van migranten in kwetsbare situaties benadrukken.

De opening vindt plaats op 20 mei van 14 tot 22 uur (dezelfde dag van de verjaardag van de artiest!) En voor deze gelegenheid biedt de band Wahati Soul je een warme muzikale uitvoering van het toekomstige zieltype.

Het 2 weken durende vluchtelingenbewustmakingsprogramma is elke dag van 15 - 31 mei van 17.00 tot 23.00 uur gepland. in de White and Art Gallery, Rue de Stassart 46, 1050 Elsene.François Dvorak is een fotoreporter wiens doel in het leven fotografie is met een missie om de meest kwetsbaren te bereiken (vrouwen, kinderen, armen, buitengesloten of vervolgd) door te vechten voor meer gelijkheid en rechtvaardigheid door middel van demonstraties , vreedzame acties, solidariteitsacties, revoluties.

Info

Waar White and Art Gallery Brussels
de Stassartstraat 46
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 mei 2018 tot 31 mei 2018
Prijs gratis
Organisatie United Arab Nation
Contact fdv.photoreporter@gmail.com
0479852425
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.