U bent hier:

Vitrine #75 - Geert Goiris & Volkmar Mühleis

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

dunkel is een samenwerking van mein Bruder Karin en de fotograaf Geert Goiris, in 2016 als artist edition op vinyl bij Art Paper Editions in Gent verschenen, in een vormgeving van Sarah Stadsbader en Jurgen Maelfeyt.
Na tweehonderd jaar is de romantiek nog steeds actueel: het beeld van Goiris is in het Duitse Harzgebergte gemaakt, op de Brocken, de legendarische Blocksberg van de Walpurgisnacht. Ook mein Bruder Karin duikt diep in de nacht. Aanhoudend vermengt het licht zich in hun liederen, verdonkert de morgen, als in een slaapwandeling, In den Nächten des Alltags. De liefde voor de L.P. is ook vreugde om de wisselwerking van visuele en auditieve indrukken, wanneer je de muziek hoort en tegelijk de hoes bekijkt. Binnen- en buitenkant kunnen niet worden gescheiden - en ze zijn inwisselbaar, als de plaat uit de hoes is genomen, wordt opgelegd en als de muziek ervan in de ruimte weerklinkt, een eigen sfeer schept en geen “buiten” er meer onberoerd door blijft.

Meer informatie over mein Bruder Karin, Geert Goiris und Art Paper Editions:
www.meinbruderkarin.de, www.geertgoiris.info, riot-ghent.org

Woensdag 14 december 2016 brengt mein Bruder Karin dunkel live, om 18.30 uur in de bibliotheek van Sint-Lukas. Een drankje wordt u aangeboden.

Info

Waar LUCA - Bibliotheek Sint-Lukas Brussel
Paleizenstraat 70
1030 Schaarbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 december 2016 tot 11 januari 2017
Prijs gratis
Contact bibliotheek.sintlukas@luca-arts.be
02 250 11 33
Links
Trefwoorden LUCA School of Arts
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier