U bent hier:

Vitamine T | Warda El-Kaddouri

Lezing of congres Samenleving

Hoe we naar de wereld kijken hangt af van ons wereldbeeld. Dat drukt zijn stempel op wat we aannemen en op wat we vertellen. Onze verhalen lijken heel erg logisch. We ervaren ze ook als ‘neutraal’ en als ‘enige’ waarheid.   Die ‘dominante’ verhalen nemen we vanavond onder de loep. Want lopen we, door te denken dat ons wereldbeeld het enige juiste is, niet enorm veel waardevolle kennis en inzichten mis? En dat is jammer. Niet alleen voor ons, maar ook voor wie zijn verhalen niet kwijt kan.  Tijdens deze interactieve lezing gaan we op zoek naar onze blinde vlekken en leren we hoe we kunnen omgaan met een ander perspectief. Durf jij je eigen denken in vraag te stellen? 
In samenwerking met Avansa Brugge, Avansa Citizenne, Avansa Halle-Vilvoorde, Avansa Kempen, Avansa Mid-en Zuidwest, Avansa Oost-Brabant, Avansa Oostende - Westhoek, Avansa regio Antwerpen, Avansa regio Gent, Avansa regio Mechelen, Avansa Vlaamse Ardennen-Dender, Avansa Waas-en-Dender, Tutti Fratelli vzw

Begeleiders: Warda El-Kaddouri

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Thuis, online
Thuis
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 25 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Verhoogde tegemoetkoming - 2.00: 2,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Vitamine T
Contact vitaminetoekomst@vormingplus.be
Trefwoorden ONLINE ACTIVITEIT, erkend SCVW, Online Activiteit